rain

MARTIJN COENEN

LEES MEER


Ecolybrium. Dat ben ik

Martijn-CoenenLang geleden werd ik geïnspireerd om te denken over datgene wat ik later graag zou willen doen. Ik had toen nog geen idee. Tijdens mijn jaren op het middelbaar onderwijs besloot ik iets te gaan doen in het groene vakgebied.Tijdens mijn eerste studie in Roermond werd ik geprikkeld verder te gaan dan alleen het gecultiveerde groen. Dat resulteerde in een verhuizing van Limburg naar het hoge noorden.

In Friesland kwam ik erachter dat ecologie en natuur hét was voor mij. Na mijn HBO studie ben ik nog enkele jaren blijven werken als ecologisch veldmedewerker voor een vooraanstaand ecologisch adviesbureau aldaar (www.altwym.nl), alvorens de Limburgse wortels me weer zuidwaarts trokken.

Na deze periode ben ik werkzaam geweest als ecologisch onderzoeker en adviseur in de regio Roermond en uiteindelijk terecht gekomen bij een vooraanstaand bureau in Maastricht. Daar heb ik tot aan 2015 bijna 10 jaar gewerkt alvorens de stap te zetten om mijn eigen bedrijf op te starten: Ecolybrium ecologisch onderzoek en advies. Het werkgebied van Ecolybrium is Nederland en wat ik voor u kan betekenen wordt verteld op de website. Rest mij u bij voorbaat te danken voor de moeite om de site te bekijken en uiteraard hoop ik uw interesse te hebben gewekt om u van dienst te kunnen en mogen zijn.

Neem contact op!